Loading...
Hírek2021-05-28T08:52:50+00:00

Álmok angyalszárnyakon

2023.12.22.|

Álmok angyalszárnyakon Örömmel és elköteleződéssel kötöttünk hat éve szövetséget a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületével abban az egész éves támogatói munkában, amelyet minden karácsonykor egy-egy szívmelengető rendezvényen ünnepelhetünk [...]

Segítettünk

2020.12.22.|

Alig egy héttel ezelőtt összefogása hívtuk tagjainkat, hogy segítsünk azoknak a családoknak, akik sajátos helyzetüknél fogva, egyszülős és sokgyermekes, illetve szegény körülmények között, nélkülözésben élnek és a szülők nem tudnak ajándékot tenni a fa alá csemetéiknek. Megható kéréseket olvashattunk a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületének honlapján.

Állásfoglalás

2009.08.28.|

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete megdöbbenéssel értesült a BKV Zrt. döntéséről, mely szerint szóvivőiknek felmondanak, és a feltett kérdésekre a jövőben az illetékes területi szakembereik válaszolnak. Tekintettel arra, hogy bármely szuverén vállalati döntés bírálata semmiképpen sem tartozhat szakmai egyesületünk kompetenciájába, ezért csupán az alábbiakat tartjuk szükségesnek megjegyezni. A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete Kiricsi Karola és Szilágyi Károly szóvivői munkáját elismerésre méltónak értékeli.

Go to Top