Menü és italsor a XVIII. Jótékonysági Szóvivő Bálon
KLASSZIKUS MENÜ
ELŐÉTEL
Angus marha carpaccio, citrus dresszinges rukkola salátával, parmezánnal és pirított török mogyoróval
MÁSODIK FOGÁS
Marhaerőleves gyökérzöldségekel, daragaluskával
FŐÉTEL
Bőrén sült rozé kacsamell, tejszínes gratin burgonya, paszternák püré, karamellizált bébirépák, kumquat szósz
DESSZERT
Rigó Jancsi szelet
VEGETÁRIÁNUS MENÜ
ELŐÉTEL
Juharszirupban karamellizált sütőtök, ropogós saláta levelek, kesudióval és körtével
MÁSODIK FOGÁS
Krémleves
FŐÉTEL
Mini cékla wellington fehérrépapürével, gránátalma jus
DESSZERT
Rigó Jancsi szelet
ÉJFÉLI FALATOK
Töltött káposzta tejföllel és kenyérválogatással
Vegetáriánus antipasti tál
ITALKÍNÁLAT
Egész este korlátlan italfogyasztás
– a „BO-HO” családi borászat, a Werner Pincészet és Tamás László boraiból,
– a VINOTREP Kft., a Bolyhos és Fia Kft., Papp József, valamint a Pálinka Nemzeti Tanács páinkáiból és
– négy belga sörkülönlegességből.